top of page

Tweeds møter London


IMG_0001.JPG

Slik så det ut da vi dro. Hverken katten Kåre eller jeg satt videre pris på torsdagens snefall, men til forskjell fra meg måtte Kåre pent leve med situasjonen mens jeg dro avsted til London.

IMG_0088.JPG

Og slik så det ut da vi kom. Vår overalt, med moderat pent vær og blomstende buskvekster. Selv har jeg aldri vært i London og har lite å sammenligne med, men folk smiler og er glade og synes fornøyd med været, så de er nok ikke bortskjemt med gode forhold de heller.

IMG_0034.JPG

Hva folk angår vil jeg beskrive londonerne som en god del mer chic enn hjemme og samtidig en god del mindre chic enn i Paris, ihvertfall den yngre garde. Den eldre har en del å gå på. Det burde vel ikke fornærme noen?

IMG_0125.JPG

Lunsjen ble inntatt i The Greenroom hos Bourne & Hollingsworth Buildings, et tiltalende sted med god mat og bottomless Bloody Marys, et must når man skal senke skuldrene etter å ha reist en femten timers tid dagen i forveien. Londonerne kan sin alkohol.

IMG_0165.JPG

Og godt er det, for de drikker en hel del av den også, etter alle skjenkestedene å dømme. På puber, på barer, på gaten – det drikkes stort sett overalt. Sammenlignet med Paris er det bedre forhold for gin-elskere i London, og selv i enkelte klesforretninger kan man nyte en Gin & Tonic mens man tar en pause i shoppingen.

IMG_0128.JPG

Dagens London-tips: Bourne & Hollingsworth Buildings fortjener en tommel opp og et besøk dersom man befinner seg i nærheten.

#london #gin #drikke #livsnyteren #shopping

Søk blant emneord
No tags yet.
Sosiale medier
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Instagram App Icon
bottom of page