top of page

Psykologisk vårløsning


Vår. Den umiskjennelige følelsen av frihet når de tunge støvlene forsvinner for første gang etter vinteren og man kan bære lettere sko. Om man ikke er av typen som tidvis sklir omkring på lette sko selv på vinterstid, eller som bærer tunge støvler for sikkerhets skyld midt på lyseste våren. Våren! Den forunderlige følelsen av lykke over at man plutselig bor i et annet land, et land der man vet om naboen fremdeles lever og et land som ikke sovner etter mørkets frembrudd klokken fem om ettermiddagen. Den vederkvegende følelsen av solen når man for første gang kan bestille sin forfriskning og sin formiddagsmat utendørs eller tenne sin pipe i den frie natur uten fare for andre helseskader enn hva tobakken selv klarer å avstedkomme. Eller enda slå seg ned i ens blå, av elde og flittig bruk mykt falmede fluktstol, i selskap med en bok og en kopp kaffe.

IMG_0026.JPG
Søk blant emneord
No tags yet.
Sosiale medier
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Instagram App Icon
bottom of page