Søk blant emneord
Please reload

Fredag: Avkobling eller påkobling?

17.4.2015

Fredag! En dag for å lande en stressende uke på avslappende manér med taco og TV, eller startskuddet til en begivenhetsrik helg med forfriskninger og festligheter? De to skolene kommer vel aldri fullstendig overens, og langt de fleste nordmenn foretrekker en blanding tilsvarende en tynn pjolter, med én del festligheter ispedd fem deler avslapning i sofaen. Man kjenner vel tilbøyeligheten selv, hvordan norskheten praktisk talt trekker en ned mot chaiselonguen og en aften i stjerneformasjon de helgene man har noe på programmet. Vi nordmenn er da visst underlig knyttet til stuen vår, telysene og peiskosen. Men er man først ankommet konserten, teaterforestillingen eller selskapet er sjelden erfaringen at godstolen ville vært bedre. Finn frem avisens kulturdel, ring enn venn og bland pjolteren litt sterkere: Velg påkobling istedenfor avkobling minst én av tre helgedager, så skal du se det smaker bedre med en aften i sofaen neste helg.

 

Dette er dagens folkehelsetips fra Tweeds. God weekend!

Please reload

Elsk meg imorgen

1/3
Please reload

Sosiale medier
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Instagram App Icon

© 2018 Tweeds & Co.