top of page

Møt festens førstedame


I år kan du glede deg til november!

Når Tweeds Kulturfest arrangeres i Fredrikstad for fjerde gang høsten 2015, er det nemlig med stor glede vi kan presentere en kunstnerisk leder av internasjonal størrelse. Catharina Chen har markert seg som en av landets mest lovende klassiske utøvere, og ble i 2012 ansatt i den prestisjetunge jobben som 1. konsertmester ved nasjonaloperaen, som den yngste kvinne noensinne. Hun er en svært ettertraktet kammermusiker og har skaffet seg internasjonal anerkjennelse med sine konsertopptredener i blant annet Concertgebouw i Amsterdam, Mozarteum Grosse Hall i Salzburg, Carnegie Hall i New York, Kimmel Center i Philadelphia, Disney Concert Hall i Los Angeles, i tillegg til å spille ved tallrike internasjonale musikkfestivaler spredt over Europa, Asia og USA.

Catharina Chen skal lede arbeidet med Tweeds Kulturfests musikkprogram, og dermed bidra til at kulturfesten de neste årene kan utvikle seg til en kammermusikkaktør av nasjonal kvalitet. Med sin utstråling, eleganse og virtuositet er Catharina Chen en naturlig førstedame for en kulturfest som ønsker å invitere festen tilbake til hverdagen og tversoversløyfen tilbake til festen. Velkommen!

FOTO: NIKOLAJ LUND

Søk blant emneord
No tags yet.
Sosiale medier
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Instagram App Icon
bottom of page