top of page

Preget av stunden


Jeg har alltid hatt sans for det der lille ekstra, spesielt når det kommer til papir. Visittkort, takkekort, brevpapir og tilsvarende handles inn i det tweedske hjem som om vi ikke gjorde annet enn å presentere oss eller gå i begravelser, og med tanke på at håndskriften min står i sørgelig kontrast til kvaliteten på papiret kan man saktens undre seg over hva som driver meg til tider. Likefullt snakker vi nok om en aldri så liten lidenskap jeg har, og jeg ble derfor meget glad da jeg via en venn kom over et lite firma som forhandler pregestempler og signeter. Tenk hvilke muligheter! Her i huset trenger man følgelig ikke lenger lure på hvem som eier ditt eller datt papir.

Siden jeg er så heldig å så mange ulike merker å trykke rundt omkring på diverse papirark, var det en bonus at man i tillegg til stemplet kan skaffe seg ekstra pregemotiv, til hvert bruk man måtte finne på å ha. Nå gjelder det å øve på signaturen.

Søk blant emneord
No tags yet.
Sosiale medier
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Instagram App Icon
bottom of page