top of page

Fatal flukt i havebyen


Det tenderte nærmest til oppstandelse i havebyen midt i den første kopp med morgente da en meisefugl forulykket i det tweedske stuevindu ved 7.30-tiden lørdag morgen. Den unge kjøttmeis, som til daglig har tilholdssted i epletreet kun få meter unna, var sammen med to artsfrender etter alt å dømme på vei østover i høy fart da den traff vinduet og falt til bakken. Flere gjenopplivningsforsøk fra de gjenværende meiser til tross lot livet på deres kamerat seg ikke redde, og huskatten Kåre, som befant seg på den andre siden av vinduet og hvis lyder gav uttrykk for å ville skjende liket av den forulykkede fuglen på det omstendeligste, avskar ved sitt blotte nærvær de to kjøttmeiser fra å gi sitt siste farvel til sin fartsglade venn. Da de vendte tilbake til ulykkesstedet omkring klokken åtte var den døde allerede brakt i sikkerhet i påvente av begravelse.

Søk blant emneord
No tags yet.
Sosiale medier
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Instagram App Icon
bottom of page