top of page

Afternoon Tea


Palmesøndag tilbragte vi noen timer hos Sketch i Mayfair, et stilisert paradis for kunstelskere med sans for søte kaker og cocktails. Jeg bestilte en Old Fashioned i baren, og vips! ble verden rosa.

Og la oss være ærlige. Hvem liker ikke for noen timer illusjonen om en helt rosa tilværelse?

Sketch er Betty Drapers verden, et perfekt og kunstig univers av lykke, brutt opp av de hundrevis av ironiske strektegninger som dekorer veggene. Omkring oss myldret vakre servitører målrettet i sine ensartede uniformkjoler, som var de ansatt ved Chanel's laboratorium.

De skjenket og forklarte, små og rødmunnede og med fransk aksent. Alt var i sin skjønneste orden, kunne de forsikre – vi var fremdeles på toppen av næringskjeden.

Sandwiches à l'Anglaise. Darjeeling second flush. Champagne.

Toiletteområdet var ikke mindre overdådig, og på innsiden av eggene som var stilt til enhver gjests private rådighet kunne man høre gåsemor kvekke betryggende. Ikke mer absurd enn å befinne seg midt i en barokkopera.

Selvsagt overlates ingenting til tilfeldighetene hos Sketch, og selv trappevasken fikk et glamorøst tilsnitt man lett kunne la seg inspirere av til mer hjemlig bruk.

Fantasi eller virkelighet? Her gjaldt det å klype seg i armen. Eller rett og slett ta et selfie på toilettet.

Søk blant emneord
No tags yet.
Sosiale medier
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Instagram App Icon
bottom of page