top of page

Afternoon Tea


IMG_0471.JPG

Palmesøndag tilbragte vi noen timer hos Sketch i Mayfair, et stilisert paradis for kunstelskere med sans for søte kaker og cocktails. Jeg bestilte en Old Fashioned i baren, og vips! ble verden rosa.

IMG_0488.JPG

Og la oss være ærlige. Hvem liker ikke for noen timer illusjonen om en helt rosa tilværelse?

IMG_0469.JPG

Sketch er Betty Drapers verden, et perfekt og kunstig univers av lykke, brutt opp av de hundrevis av ironiske strektegninger som dekorer veggene. Omkring oss myldret vakre servitører målrettet i sine ensartede uniformkjoler, som var de ansatt ved Chanel's laboratorium.

IMG_0503.JPG

De skjenket og forklarte, små og rødmunnede og med fransk aksent. Alt var i sin skjønneste orden, kunne de forsikre – vi var fremdeles på toppen av næringskjeden.

IMG_0508.JPG

Sandwiches à l'Anglaise. Darjeeling second flush. Champagne.

IMG_0515.JPG

Toiletteområdet var ikke mindre overdådig, og på innsiden av eggene som var stilt til enhver gjests private rådighet kunne man høre gåsemor kvekke betryggende. Ikke mer absurd enn å befinne seg midt i en barokkopera.

IMG_0521.JPG

Selvsagt overlates ingenting til tilfeldighetene hos Sketch, og selv trappevasken fikk et glamorøst tilsnitt man lett kunne la seg inspirere av til mer hjemlig bruk.

IMG_0520.JPG

Fantasi eller virkelighet? Her gjaldt det å klype seg i armen. Eller rett og slett ta et selfie på toilettet.

#london #mat #drikke #livsnyteren

Søk blant emneord
No tags yet.
Sosiale medier
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Instagram App Icon
bottom of page